Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Από την Πλαστελίνη στον Πηλό




 Κάθε Τετάρτη

16.00-17.00 4-7 χρόνων
17.30-18.30 8-12χρόνων
Έναρξη: 1 Οκτωβρίου 2014 Λήξη: Δεκέμβριος 2015 (α΄κύκλος)

Ξεκινώντας από την πλαστελίνη και καταλήγοντας στον πηλό. Ένα πρόγραμμα για παιδιά, βασισμένο στην εικαστική λαογραφία διαφόρων πολιτισμών. Ανατρέχοντας στα αρχαιότερα ευρήματα και διαβαίνοντας το χωροχρόνο μέχρι σήμερα, τα παιδιά ανακαλύπτουν την πλαστική τέχνη, εξελίσσουν τη λεπτή κίνηση και δημιουργούν με οδηγό τη φαντασία και εργαλείο τα χέρια τους. 


*Στο Πρόγραμμα αυτό τα παιδιά ασχολούνται με πλαστελίνη, ζυμάρι, χαρτοπολτό και πηλό. Κατακτούν διάφορες τεχνικές, χρωματίζουν και θα βάφουν τα δημιουργήματά τους με υδατοδιαλυτά χρώματα και βερνίκια. Μέσα από εικόνες και αντικείμενα εμπνέονται, ακολουθούν τις γραμμές και τα γεωμετρικά σχέδια των παραδοσιακών τεχνικών, και δημιουργούν εικαστικά και χρηστικά αντικείμενα.
*Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται  με την Έκθεση των Εικαστικών Αντικειμένων , η οποία πλαισιώνει τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση: Ημέρες Παιδιών - Χριστούγεννα 2014 - Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
*Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι γονείς παραλαμβάνουν σε ειδικό κουτί 3 από τα Αντικείμενα που δημιούργησε το παιδί τους, σχολιασμένα από το ίδιο, ως προς την εξέλιξή του στην Πλαστική Τέχνη.

Τα αντικείμενα αυτά, είναι το πρώτο που δημιούργησε το παιδί, το τελευταίο και όποιο άλλο το ίδιο επιλέξει. Τα υπόλοιπα αντικείμενα τα λαμβάνουν  οι γονείς  κατευθείαν από την Έκθεση.
  
*Τόπος διεξαγωγής: Ρέον- Αβέρωφ 20, Ν.Ιωνία , απέναντι από τον Ηλεκτρικό Σταθμό "Περισσός"
*Συμμετοχή: 90€ σε 3 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των30€- η πρώτη δόση με την εγγραφή.
Εάν προεξοφλήσετε το πρόγραμμα σας κάνουμε δώρο έκπτωση 15%. Τελική συμμετοχή: 76,50€
*Στη συμμετοχή συμπεριλαμβάνονται υλικά και εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στο εργαστήριο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου